вторник, 8 марта 2016 г.

Видавництво MM Publications,  Міністерство освіти і науки України. 
Конкурс “My motherland: the place where I live / the place I love the most”.
Шановні організатори конкурсів видавництва MM Publications “My motherland: the place where I live / the place I love the most”. Учителі та учні нашої школи дуже вдячні вам за таку широкомаштабну та необхідну роботу з патріотичного виховання нашої молоді, особливо в такий складний і не простий для країни час.
Сильно вражає кількість учасників конкурсу як серед учнів, так і вчителів шкіл України. Їх бажання своїми знаннями та роздумами поповнювати внесок в розбудову рідної держави.
З великим задоволенням ми дізналися, що серед призерів та переможців конкурсу є і наша учениця. Але нам, так як і багатьом іншим вчителям та адміністраціям шкіл України, хотілося б заохотити і інших дітей школи, які прийняли участь в цьому конкурсі.За можливістю помістити на сайті видавництва Загальний сертифікат учасника конкурсу, а ми в свою чергу за підписом організатора конкурсу та печатки директора школи роздрукували б та вручили в урочистій обстановці дані сертифікати учням школи.
Ще, було б дуже цікаво та доцільно опублікувати роботи переможців конкурсу, як учнів так і вчителів з метою ознайомлення шкільної громадськості, державних структур, української діаспори та іноземних громадян за межами України для формування загального іміджу України, як європейської держави.
Маємо також надію, що даний конкурс з англійскої мови, так як і всеукраїнський конкурс імені Яцика, за підтримки Міністерства освіти і науки України та меценатів стане постійним, щорічним конкурсом у нашій державі Україні.
З повагою,
вчитель аглійської мови ЗОШ №5 м. Павлограда Дніпропетровської області,
Василь Семенович Сизько.
Посилання
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/03/my-motherland-place-where-i-live-place.html
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/01/my-motherland-place-where-i-live-place.html
Students' Compositions
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/01/ukraine-place-where-i-live-and-i-love.html
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/01/ukraine.html
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/01/my-motherland-boguslav-place-i-love-most.html

от: Infolinguist <info@linguist.ua>
Кому: vasylboguslavskiy1959@gmail.com
дата: 18 марта 2016 г., 14:56
тема: Сертифікат учасника конкурсу «Ukrainian Culture Time»

Шановні учасники конкурсу для вчителів «Ukrainian Culture Time»!
Конкурс від міжнародного видавництва MM Publications та компанії Лінгвіст, який проходив під егідою Міністерства освіти і науки України на підтримку ініціативи Президента України «2016 – Рік англійської мови в Україні», добіг кінця.
Підсумки конкурсу вже були підведені, а переможці конкурсу оголошені! Результати конкурсу можна подивитися тут http://mmpublications.com.ua/pobediteli/
Сертифікат учасника Ви можете завантажити за посиланням, самостійно роздрукувати та вписати свої прізвище, ім’я та по-батькові
Ми бажаємо подальших успіхів у Вашій роботі, творчого натхнення та досягнень у викладацькій діяльності!
Ви отримали цей лист, оскільки залишили свій e-mail на освітніх заходах компанії Лінгвіст або підписалися на розсилку новин. Якщо Ви отримали листа помилково, Ви можете відписатися від розсилки.
ТОВ «Лінгвіст»
04070, Україна, м.Київ
вул. Григорія Сковороди, 6, офіс 44
тел./факс: +38 044 599 32 28
e-mail: info@linguist.ua
www.linguist.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий