пятница, 16 сентября 2016 г.

English as the World language. "Intel. Навчання для майбутнього"
Навчальний проект. 
7 клас. Школа №5. м Павлоград. Україна.
Вчитель Василь Сизько.
1 сторінка.
Читачам та дописувачам блогу пропонується підбірка публікацій за програмою "Intel. Навчання для майбутнього" в класно -урочній діяльності..Вона буде застосована та досліджена безпосередньо на уроках англійської мови в 7 і 9 класах. Планується розмістити в блозі публікації з методики роботи та  практичне застосування даної  програми в організації навчальної діяльності учнів.
Опис навчального проекту.
До даного проекту залучені учні 7-А та 7-Б класів школи. Проект розрахований на 12 годин навчальних занять(уроків), відповідно до шкільного розкладу уроків за програмою Міністерства освіти з англійської мови.У вивченні навчального матеріалу за основу взято підручник Алли Несвіт We Learn English, 7-th Form. Тема "Introduction" стр.4-21.Автором підручника  передбачено десять уроків на засвоєння теми та два уроки на демонстрацію навчальних досягнень учнів з теми за методом проектів "Intel. Навчання для майбутнього".Учитель та учні створять Портфоліо та План навчального проекту за темою English as the World language,  обговорять Ключове і Тематичні питання проекту.
Під час роботи над проектом учні повинні дізнатися про те, якими знаннями та навичками вони повинні оволодіти, як організувати самостійну роботу та послідовність виконання класних та домашніх завдань, порядок підготовки та зажисту результатів роботи над темою (мультимедійна презентація, публікація, буклет або листівка, електронна пошта), що створюються за допомогою комп'ютерних програм "Microsoft".
Навчальний процес орієнтований на особистість учня, який стоїть в центрі навчального проекту, та враховує його індивідуальні особливості та здібності, знання, в тому числі і опанування комп'ютерними технологіями.
Відповідальність за успіх навчальної діяльності, кінцевий результат набутих знань переважно учні беруть на себе, а вчитель виступає координатором роботи  і його роль зовсім відмінна від тієї, що орієнтована на традиційне навчання.
Методика викладання англійської мови за Методом Проектів "Intel. Навчання для майбутнього" була застосована та досліджена мною в роботі Ангомовного клубу, який працював раніше в школі. Досвід роботи та методика наявні тут:
Використання програми "Intel. Навчання для майбутнього" для створення та реалізації планів навчальних проектів.
http://happyschoollife01.blogspot.com/2015/01/intel.html
Опыт внедрения программы "Intel® Навчання для майбутнього" в учебную деятельность.
Применение учебного курса в преподавании английского языка в школе. 
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/07/blog-post.html
Школьный англоязычный клуб. Реалізація навчального курсу “Intel® Навчання для майбутнього”в викладанні англійської мови.
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/07/intel.html
Підручник Англійська мова 7 клас Язык обучения Украинский Автор Несвіт А. Издательство Киев, "Генеза" Год издания 2007 Формат Pdf (електроний). 
Скачать. ЧИТАТЬ УЧЕБНИК ENGLISH НЕСВИТ ОНЛАЙН:
http://4book.org/uchebniki-ukraina/7-klass/1139-anglijska-mova-7-klas-nesvit

Комментариев нет:

Отправить комментарий