среда, 21 февраля 2018 г.

ЗНО 2018. Англійська мова. Dinternal Education.
Тестування у 2018 році. Інструкції.
http://elt.dinternal.com.ua/pidgotovka-do-zno-2018
Шановні вчителі, батьки та старшокласники!
ЗНО з англійської мови це відповідальний етап – давайте готуватися до нього разом! Команда методистів Dinternal Education зібрала усю корисну для вас інформацію та матеріали для успішної підготовки до тестування у 2018 році. Користуйтеся, налаштовуйтеся на успіх та зв’язуйтесь з нами, якщо виникнуть запитання!
Контакти: http://elt.dinternal.com.ua/contacts
Все про ЗНО з Dinternal Education:
Шановні вчителі,  претенденти на тестування, ви можете ознайомитися зі всією необхідною навчально-методичною та тестовою базою ЗНО 2018 на сайті  http://elt.dinternal.com.ua/pidgotovka-do-zno-2018  за нижче наведеними розділами:
1.Демонстраційний тест ЗНО 2018
2.Відповіді до демонстраційного тесту ЗНО 2018
3.Аудіювання (демонстраційний тест ЗНО 2018)
4.Програма ЗНО
5.Формат іспиту
6.Характеристика сертифікаційної роботи
7.Критерії оцінювання розгорнутої відповіді
8.Наказ МОН про проведення в 2018 році ЗНО (із змінами і доповненнями)
Бажано спочатку дуже уважно прочитати і вивчити  розділи
 №4 Програма ЗНО з англійської мови надасть вам уявлення про весь хід підготовки та виконання тестових завдань ЗНО з англійської мови.
Ви ознайомитися з загальною характеристикою  тесту за розділами: Читання; Використання мови; Писемне мовлення; Розуміння мови на слух (Аудіювання). Також ви будете мати уявлення про сфери спілкування, тематику текстів для читання, аудіювання та використання мови, граматичний матеріал. Дуже важливим є наявний перелік лексичного мінімуму- 2500 слів ( не є об'єктом контролю), передбачений для засвоєння в загальноосвітній школі з англійської мови.
5.Формат іспиту  Розділ надає пояснення яким буде ЗНО з іноземної мови у 2018 році.
Наразі відомо, як буде виглядати ЗНО з іноземної мови, тому що УЦОЯО вже затвердив характеристики цього тестування. (Ще раніше було повідомлено про включення окремої частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», що вказувалось у програмі).
6.Характеристика сертифікаційної роботи дає уявлення про  загальну кількість завдань роботи – 59, на  виконання роботи відведено 150 хвилин. Робота має чотири частини, та інші дуже важливі пояснення.
7.Критерії оцінювання розгорнутої відповіді Зміст і мовне оформлення власного висловлення оцінюють за сімома критеріями (a1, a2, a3, b1, b2, c та d), як викладено в таблиці 1. Ознайомтеся з даними критеріями, це допоможе правильно підійти до написання творчої письмової роботи.
Лист учня з оцінкою та коментарями екзаменатора
http://elt.dinternal.com.ua/image/data/forTeacher/zno/exam-trainer-letter-sample.pdf
1.Демонстраційний тест ЗНО 2018 
http://elt.dinternal.com.ua/image/data/forTeacher/zno/Demonstratsiinyi_test_ZNO_2018.pdf
Після вивчення всіх вище зазначених методичних рекомендацій виконайте 1.Демонстраційний тест ЗНО 2018. Це допоможе правильно розподілити час виконання тесту, побачити всю його структуру, провести роботу над можливими помилками та повторити раніше вивчений навчальний матеріал з англійської мови.
Правильні відповіді до завдань демонстраційного варіанту сертифікаційної роботи з англійської мови
http://elt.dinternal.com.ua/image/data/forTeacher/zno/vidpovidi_demo_ZNO_2018.pdf
Аудіювання (демонстраційний тест ЗНО 2018) Стандартная лицензия YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ucCcXFZgNqw
Завдання тесту розміщено в розділіЧастина «РОЗУМІННЯ МОВИ НА СЛУХ (АУДІЮВАННЯ)» Listening  http://elt.dinternal.com.ua/image/data/forTeacher/zno/Demonstratsiinyi_test_ZNO_2018.pdf 
Правильні відповіді до завдань
http://elt.dinternal.com.ua/image/data/forTeacher/zno/vidpovidi_demo_ZNO_2018.pdf
Шановні учні, наполегливої підготовки вам до ЗНО та гарних результатів іспитів.
Особливі слова подяки хочеться висловити Команді методистів Dinternal Education, які зібрали усю корисну для вас інформацію та матеріали для успішної підготовки до тестування у 2018 році.

Комментариев нет:

Отправить комментарий