четверг, 15 февраля 2018 г.


Англійська мова. Підготовка до ЗНО "The Listening Part of ZNO 2018: Challenge Accepted!" Dinternal Education.
15 лютого 2018 більше 200 вчителів англійської мови Дніпропетровської області взяли участь у науково-методичному семінарі для вчителів з підготовки учнів до ЗНО, який проводив Центр іноземної літератури у співпраці з Міжнародним освітньо-методичним центром Дінтернал Ед’юкейшн (Dinternal Education)       http://elt.dinternal.com.ua/about-us – ексклюзивним представником британського видавництва Пірсон в Україні.
Тема семінару була присвячена та розкривала мету та завдання підготовки учнів до ЗНО: The Listening Part of ZNO 2018: Challenge Accepted. Успішне формування іншомовної аудитивної компетенції учнів старших класів під час підготовки до ЗНО 2018 з англійської мови- Аудіювання.
На семінарі було розглянуто:
• Загальні стратегії виконання частини ЗНО з англійської мови «Аудіювання»; 
•Труднощі та особливості процесу аудіювання під час виконання екзаменаційних типів завдань; 
• Приклади тренувальних завдань та детальні практичні поради для роботи в класі в процесі підготовки учнів до частини ЗНО «Аудіювання».
Семінар проводив  Геннадій Білоус,  e-mail: bilous.g@dinternal.com.uaметодист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education; викладач англійської мови (кваліфікація CELTA).
Закінчивши Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського, Геннадій 8 років викладав англійську мову, спеціалізуючись на підготовці до ЗНО та міжнародних іспитів з англійської мови.В 2016 році Геннадій переміг у ІІ турі конкурсу «Вчитель року-2016» від м. Києва та став дипломантом ІІІ (Всеукраїнського) етапу змагання. Цього ж року він отримав міжнародний сертифікат Кембриджського Університету CELTA. З початку 2016 року Геннадій працює методистом у Міжнародному освітньо-методичному центрі Dinternal Education.
15 лютого міський відділ освіти (методист Олена Костенко), Центр іноземної літератури та центр зі складання кембриджських іспитів Cambridge English Language Assessment м.Дніпро (Методист Яна Маслакова), у співпраці з Міжнародним освітньо-методичним центром Дінтернал Ед’юкейшн (Dinternal Education) – ексклюзивним представником британського видавництва Пірсон в Україні зібрали в стінах Дніпровського Будинку вчителя викладачів аглійської мови.
Семінар The Listening Part of ZNO 2018: Challenge Accepted (методист Геннадій Білоус) зібрав педагогів, які творчо працюють та надають найкориснішу допомогу учням, адже цього року ЗНО з англійської мови включатиме нову частину – «Аудіювання».
Яким буде оновлений формат ЗНО? З якими труднощами можуть зустрітися учні під час виконання частини «Аудіювання»? На ці та інші питання давав відповіді Геннадій Білоус – методист Dinternal Education, досвідчений викладач англійської мови.
Компанія Dinternal-Books («Британські книги») http://www.pearson.com.ua/about-us/the-world-of-pearson.html– найбільший постачальник сучасної навчальної літератури англійською мовою на українському ринку. Спільне україно-британське підприємство Dinternal-Books було засновано в 1998 році, і з того часу компанія Dinternal перетворилась у потужний методично-освітній центр із вивчення англійської мови в Україні. Головний партнер компанії Dinternal-Books – компанія Pearson (Лонгман), з якою Дінтернал співпрацює понад 14 років.

В Україні компанія  працює вже більше 15 років і завдяки своїм партнерам, книго-розповсюджувальним організаціям, дана література для тих, хто вивчає англійську, користується попитом серед вчителів та викладачів. 
Методисти-консультанти завжди на вістрі сучасних тенденцій у викладанні англійської і радо допомагають і навчають вчителів та викладачів англійської новітнім методикам та технологіям викладання. 
Продукти компанії це не тільки друковані видання, а і мультимедійні програми, он-лайн компоненти та програми для інтерактивної білої дошки, допомагають покращити ефективність викладання, приносять задоволення та мотивують учнів та студентів підвищувати свій рівень володіння мовою.
Під час семінару проходив ярмарок-продаж сучасної автентичної літератури, мовно-лінгвістичні конкурси та лотереї- призи учасникам семінару. Учасники збагачувались новими ідеями та порадами, спілкувались у дружньому середовищі колег та вигравали призи у лотереї. 
Щасливчики одержали в подарунок підручники видавництва Pearson, які стануть їм незамінними помічниками в підготовці учнів до ЗНО.
Сертифікати участі у заході буде відправлено на електронну адресу кожного вчителя- учасника науково- практичного семінару.
Посилання:
Тести ЗНО онлайн з англійської мови. https://zno.osvita.ua/english/
2018 рік. Зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови відбудеться 01 червня. Інструкція.  http://testportal.gov.ua/eng/
Демонстраційний тест, Завдання, відповіді. https://ru.osvita.ua/test/58279/
Відповіді на демонстраційні тести 2018 року  https://osvita.ua/test/58279/
Програма ЗНО з англійської мови  http://testportal.gov.ua/progeng/

ОРГАНИЗАЦИЯ АУДИРОВАНИЯ УЧАЩИМИСЯ ТЕКСТА В ПРЕДЪЯВЛЕНИИ УЧИТЕЛЯ
https://happyschoollife01.blogspot.com/2017/03/lesson-9.html
Методика чтения текста.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2017/03/blog-post_25.html
Підготовка до ЗНО 2019 з Dinternal Education. Всі документи, інструкції, тести.
http://elt.dinternal.com.ua/pidgotovka-do-zno-2018

1 комментарий:

  1. Василь Семенович, дякуємо за детальний звіт про наш захід.
    Ви можете вподобати нашу сторінку у Фейсбуці, підписатися на оновлення та знайти безліч корисної інформації, а також бути в курсі щодо безкоштовних вебінарів, семінарів та інших заходів, які ми організовуємо >>> https://www.facebook.com/cfl.book/

    ОтветитьУдалить