среда, 12 декабря 2018 г.

Конкурс з англійської мови «Гринвіч» 2018. Вивчаємо англійську мову разом.

12 грудня в школі №5 м.Павлограда відбувся Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч». В ньому прийняли участь 124 учнів 2 -11 класів.
Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 105 від 07.02.2013 р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.02.2013 р. за № 319/22851.
Цей конкурс з англійської мови є найпопулярнішим в Україні серед учнів загальноосвітніх шкіл, де вони демонструють свої знання.
За сім років існування конкурс став майданчиком для розширення можливостей та самореалізації у напрямі освоєння англійської мови для багатьох учнів у різних регіонах України.
В школі №5 м.Павлограда за цей час в ньому прийняли участь близько 850 учнів різних вікових категорій.
Зазвичай конкурс з англійської мови «Гринвіч» відбувається в середніх навчальних закладах України у грудні. В нашій школі він традиційно проводиться в рамках  місячника англійської мови.
Учасниками конкурсу можуть стати усі бажаючі учні без будь-якого попереднього відбору, які змагаються в десяти вікових категоріях: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 та 11 класи.
Детальна інформація щодо правил проведення надсилається до кожного навчального закладу-учасника конкурсу та розміщується на сайті uclever.com, де також знаходяться завдання минулих років для підготовки. 
Наші учні заздалегідь готуються до конкурсу. Разом з батьками та вчителями виконують завдання попередніх років. Ведуть пошук в Інтернеті з історії, традицій, культури та етнографії країн, де англійська мова є як офіційною, так і мовою спілкування.
Конкурс проводиться в нашій школі в один день, дотримуючись правил його організації. І після його завершення всі учні з нетерпінням чекають результатів своїх робіт та призів у випадку одержання перемоги. 
Підсумкову інформацію з результатами конкурсу, як правило, організаційний комітет надсилає до кожної школи, а також до методичних кабінетів та відділів освіти. І вчителям та конкурсантам приємно бачити гарні результати своєї школи в межах всієї України.Сума внеску одного учасника складає 20,00 гривень. Для певних категорій дітей участь безкоштовна.
Для участі в конкурсі необхідно  до певної дати надіслати письмову заявку та копію квитанції про сплату організаційного внеску до Оргкомітету електронною поштою:greenwich@uclever.com або за адресою:а/с185 «Конкурс», м. Київ, 03049.
Посилання:
Центр творчих ініциатив Clever  http://uclever.com/
Про проведення Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "Гринвіч".Правила і положення.
https://ru.osvita.ua/legislation/Ser_osv/20673/

Комментариев нет:

Отправить комментарий