среда, 29 июня 2016 г.

П Л А Н роботи пришкільного мовного  табору.
Школа №5 м. Павлоград. Україна. 
Сизько В.С.
Червень 2016 року.
English Language Summer Camp. 
Літній мовний табір.
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/06/english-language-summer-camp.html 
Інтеграція літнього англомовного табору у пришкільний оздоровчий табір.
Метою даної роботи є створення атмосфери, що сприятиме розвитку та вдосконаленню знань кожної окремої дитини та забезпечить умови для вивчення англійської мови.
Представлена система занять з англійської мови надасть можливість дітям віком від 6 до 12 років (1-6 класи) вивчати мову в умовах пришкільного літнього оздоровчого табору. Ігрові форми навчання та автентичні матеріали сформують у дітей гарне враження  та дозволять відійти від класно –урочної форми навчання  англійської мови.
Оскільки для дітей більш важливим є відчуття успіху та задоволення, ніж перенавантаження складними лексичними та граматичними структурами, такі заняття формуватимуть успішну творчу особистість, що зможе подолати мовний бар’єр та вільно спілкуватись англійською мовою на рівні вже засвоєних знань.Що характерно для інтернаціональних мовних таборів відпочинку.

Учні 3-6 класів.
01.06. Гра-бесіда «Будьмо знайомі».
The International Day for Protection of Children (Міжнародного дня захисту дітей). Своє бачення майбутніх подій кожна группа 1- 6 класів втілила в розмальовках та малюнках «My ideal summer». На заняттях вивчена пісня англійською мовою «Hello».
Мовні структури: My name is…, I am…(age, a boy, a girl, a pupil…ets.
 02.06.-06.06.  Проектна робота учнів 4-6 класів «Україна- це моя рідна земля.».
02.06.- Вікторина «Як я знаю символіку України?»
03.06.- Географічне положення України. Лексика та особові назви за темою.
06.06.- Підсумки Конкурсу “My motherland: the place where I live / the place I love the most”. Доповіді учнів- волонтерів- учасників конкурсу. Читання та розповіді своїх творів. http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/04/my-motherland-place-where-i-live-place_10.html
 06.06 Шоу талантів «Найкраща Українська пісня». Яблуневі сади. ABC-Song. Англійський вірш, який я пам’ятаю».

 07.06.- 09.06. Проектна робота учнів 4-6 класів «Великобританія, мова країни, яку я вивчаю.»
07.06.- Географічне положення Великобританії. Лексика та особові назви за темою.
08.06.- Вікторина «Державні символи Великобританії та північної Ірландії
09.09.Англія- Батьківщина футболу. Євро 2016- що я знаю про футбол.
10.06. Проектна робота учнів « Видатні Українські спортсмени». Розповіді та повідомлення.
 03.06.- 15.06. (Всі охочі можуть приймати участь). Сюжети казки «Лісова мовна школа»- постанови в ляльковому театрі (“A puppet theatre”) Демонстрація вчителем.,читання та драматизація казки «Лісова мовна  школа». Саме казка дозволяє поєднувати навчання через діяльність та в рівній мірі розвивати навички говоріння, аудіювання. Даний проект дитячої творчості втілюється протягом всього періоду роботи мовного табору. Окремі групи дітей за сценарієм вчителя готують , а згодом демонструють підготовлену сценку з казки.
 13.06. Кінозал англійською мовою. Миньони (мультфільм). Американськая анімаціонна комедія. Вивчення англійської мови за допомогою  героїв мультсеріала «Міньйони».
 14.06. Звичаї та традиції українського та англійського народів.Пізнавальні бесіди про знання звичаїв, обрядів Англії та України. 
Учні 1-3 класів.
Заняття побудовані на матеріалі підручника англійської мови О.Карпюк. Робота вчителя направлена на систематизацію отриманих раніше знань учнів за програмою для 1-2 класів.
02.06.-  Тема. Английский алфавит: Игра:Разукрась буквы. Алфавит и слова  -Игра "Отгадай слово"
03.06.-  Тема. Числа от 1 до 100. Песенка чисел 1-20. Игра «Лабиринт чисел». Игра « Собери наибольшее число шишек и посчитай их».
06.06.-  Тема. Цвета.
Данный этап предназначен для ознакомления со словами, обозначающими цвета.
Конкурс на лучшую разукрасску рисунка. Песенка Red, Yellow, Green and Blue…
07. 06. – Тема. Семья.
Данный этап предназначен для ознакомления с лексикой по теме "Семья.
Сказка. "Meet the Animal family". Местоимения my, your…
08. 06.- Тема. В зоопарке. 
Данный этап предназначен для ознакомления с лексикой "В зоопарке». Игра «Мои домашние игрушки- животные». Структура в  сказке "I see..." 
09. 06.-  Игра " Что я могу делать. Структура I can…, I can not… Глаголы, изучаемые в 1-3 классах.
10.06.- Тема Фрукты и овощи. Данный этап предназначен для ознакомления со словами по теме «Фрукты и овощи». Оборот to have got. Игра-дружба « Угости друга».
15.06.- Підсумкові заняття, спостерігання, узагальнення сформованих знань, навичок та спілкування учнів англійською мовою.Демонстрація учнями своїх творчих робіт.


Комментариев нет:

Отправить комментарий