воскресенье, 17 сентября 2017 г.

Запрошення на церемонію нагородження.
Global Teacher Prize Ukraine 2017
І знову вітання найкращим учителям України! :)
Час летить неймовірно швидко! Уже за кілька днів стануть відомі імена п'ятірки фіналістів першої премії Global Teacher Prize Ukraine 2017!
А 7-го жовтня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбудеться урочиста церемонія нагородження!
Ми намагалися зробити цей захід максимально відкритим і в першу чергу ПРО вчителів і ДЛЯ вчителів, тому щиро запрошуємо кожного з 632-х номінанток та номінантів! Це надзвичайна можливість зануритися в атмосферу освітянського креативу, поспілкуватися з однодумцями, пересвідчитися, що позитивні зміни в освіті вже тут, поруч із нами, і що є люди, які творять майбутнє і надихають інших.
Протягом 5-ти годин, з 17.00 до 22.00, на нас чекають червона доріжка, приємна музика, виставка позитивних змін в освіті, історія премії Global Teacher Prize Ukraine 2017, інтерв'ю з журналістами, фуршет і, звісно ж, нескінченні балачки одне з одним! А ще приємні несподівані сюрпризи, куди ж без них!
Ми не робимо акцент та помпезності та офіційності! Ми хочемо, аби кожен почувався вільно й щасливо!
                 

Дрес-код - урочисте вбрання. Вечірні сукні, вишукані блузи й спідниці, вишиванки, сорочки й краватки, костюми-трійки... Можливо, щось, про що ви давно мріяли або що висіло у вашій шафі тривалий час і чекало свого моменту! Хоча, якщо вам комфортно в шкіряних штанях і косусі, - це аж ніяк не перешкода до відвідування! Будьте вільними, це головне!
Зверніть увагу, за гостями не закріплено конкретних місць. Після відвідування виставки позитивних змін в освіті, ласування прохолодним просеко та канапе, отриманого задоволення від спілкування з друзями-колегами, кайфу від лаунж-музики та яскравої фотосесії (до речі, усі ці заходи відбуватимуться у сквері, що навпроти театру), ви проходите до зали й займаєте будь-яке вільне місце, яке вам до вподоби.
Важливо!!!

Оскільки приміщення театру, на жаль, розраховане на певну кількість відвідувачів, ми просимо вас заповнити гугл-форму, якщо ви дійсно плануєте 7-го жовтня відвідати церемонію. Таким чином ми зможемо слідкувати за кількістю гостей і відповідно наповнювати нашу програму.
Перейшовши за посиланням і вписавши своє ім'я, ви автоматично вважаєтеся гостем, ніяких додаткових підтверджень не потрібно! ;)
https://goo.gl/c6UhWbЧекаємо-пречекаємо на усіх і кожного!
Ваша Освіторія й команда Global Teacher Prize Ukraine.

* Під запрошенням мається на увазі відвідування усіх заходів з 17.00 і до закінчення вечірки. Організаторами не сплачується дорога до Києва та у зворотньому напрямку й проживання. Переможці
Стали відомі імена 5-ти щасливчиків, які поїдуть на Global Education & Skills Forum 2018 у Дубай. Зустрічайте нашу п'ятірку най-най-найкращих (у довільному порядку):
1. Владислав Качур із м.Вінниця, англійська та німецька мови
2. Вікторія Биркович м.Ужгород, початкова школа
3. Наталя Гладких м.Київ, предмети початкової та середньої школи
4. Паул Пшенічка м.Чернівці, фізика й астрономія
5. Тетяна Веркалець с.Розсошенці, історія.

Комментариев нет:

Отправить комментарий