вторник, 10 ноября 2020 г.


Дотримання вимог орфографічного режиму з англійської мови учнями.
Правильне оформлення письмових робіт. 
Сизько В.С. 
10.11.2020р.
   Шановні учні і батьки, прошу вас ознайомитися з правилами виконання письмових робіт з англійської мови. Офіційна назва системи письма у школі називається Дотримання вимог єдиного орфографічного режиму. 
На жаль, колиу деякі  учні пишуть письмову роботу, вони зовсім не звертають уваги на її правильне  оформлення. Від чого вчитель може знизити оцінку за її виконання, а то і повернути роботу на доопрацювання. То ж я наполегливо рекомендую виконувати роботи якісно, писати  чітко і розбірливо. 
   У зошитах з іноземної мови потрібно записувати словами назву дня тижня, число і місяць.
Wednesday, the tenth of December
   Дотримуватись абзаців. Між датою і заголовком, назвою виду роботи і заголовком, а також між заголовком і текстом у зошитах з іноземної мов рядка не пропускати.
   Писати в зошитах акуратно, чітко.  Між останнім рядком тексту однієї письмової роботи і датою або заголовком наступної роботи у зошитах з україн­ської та іноземної мов пропускати два рядки.
   Вказувати яку роботу ви виконуєте -Class work (Homework)
   Записи в зошиті виконувати кульковою ручкою з синім чорнилом чи його відтінками (для оформлення таблиць, схем тощо використовувати простий олівець). Неправильний запис охайно перекреслюється (а не береться у дужки, зачеркують чи витирається гумкою). Користуватися коректором забороняється.
   На письмі необхідно відокремлювати один смисловий уривок від другого червоним рядком (писати з абзаца). Дотримувати абзаців, однакових інтервалів між словами, дописувати кожен рядок до кінця, орієнтуючись на правила переносу, не виходячи за межі рядка на полязошита.
   Помилки виправляти таким чином: неправильно написану літеру або пунктуаційний знак закреслювати скісною рискою, замість закресленого надписувати потрібні літери, слова, речення. Не брати неправильно написаних знаків у дужки. 
 Вчитель за три помарки в роботі, може знизити оцінку на один бал.
    Оцінку за ведення зошитів з іноземної мови виставляти у класний журнал кожного місяця. Виставляючи оцінку за ведення зошита, слід враховувати такі критерії: наявність різних видів робіт, грамотність (якість виконання робіт), охайність, уміння правильно оформляти роботи (дотримання вимог орфографічного режиму).

Комментариев нет:

Отправить комментарий