понедельник, 9 ноября 2020 г.

Організація роботи з підручником О Карпюк.
Сизько В.С. 09.11.2020.
  
Завдання для учнів.
1.Учень повинен мати:
-Робочий зошит в якому він виконує письмові завдання з підручника та запропоновані учителем тести.
   В робочому зошиті учень вказує
1.Дату виконання завдання;
2. Номер вправи та сторінку;
3. Виконання вправи у відповідності із змістом завдання до неї.
4. Фотографує виконану вправу у повному обсязі та направляє в Google Class завдання на перевірку вчителю.
- Словник в якому учень веде записи лексики і правил граматики у відповідності з темою урока. Учень вказує дату опрацювання навчального матеріалу. Окремі завдання в словнику, на прохання вчителя, учень відправляє в Google Class на перевірку.
- Підручник.
1. Навчання за підручником О. Карпюк проводиться за видами мовленевої діяльності: Аудіювання, Читання, Граматика, Говоріння і Письмо. Вони виділені в окремі розділи з кожної теми. Кожен з цих видів діяльності включає відповідну кількість навчальних вправ.
2. Аудіювання. В даному розділі, та частково в інших є тексти для прослуховування. Учень повинен загрузити на компютер спеціальний аудіододаток і обовязково прослуховувати тексти англійською мовою. Ми робили це раніше.
Схема роботи з аудіотекстом.
1. Провести підготовчу роботу з читання.
2. Спочатка опрацюйте лексику, ключові слова, визначте дієслова та їх форму, час. Запишіть слова у словник. Прочитайте текст рідною мовою.
3.Прочитайте вдумливо текст оповідання англійською мовою, постарайтесь перекладати українською мовою речення під час читання.
4. Прослухайте текст англійською мовою, повторюючи речення і читаючи оповідання за диктором.
5. Дивлячись на текст англійською мовою перекладіть його рідною мовою, не підглядаючи перекладений варіант.
6. Перекладіть текст оповідання з російської на англійську мову не дивлячись на англійські речення.
7. Прослухайте текст декілька раз. Опираючись на виписані ключові слова перекажіть текст, дотримуючись правильного порядку слів у реченні.
3. Граматика. На сторінках підручника даються граматичні правила англійської мови у вигляді таблиць, схем. Також в кінці підручника даються правила англійської граматики українською мовою. На прохання вчителя учень повинен як вивчати, так і вести конспект граматичних правил.
4. В кожному підручнику англійської мови є словник та перелік неправильних дієслів. По закінченню вивчення матеріалу підручника, учень повинен знати всю запропоновану лексику для відповідного класу.
   Шановні учні і батьки, успішне виконання навчальних програм з англійської мови на карантині, залежить, перш за все від нашого спільного взаєморозуміння, наполегливої праці як учнів так і вчителя. Всім бажаю гарного здоров’я, наполегливої праці. Успішного навчання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий