четверг, 7 декабря 2017 г.

Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Гринвіч"
Школа№5. м.Павлоград. Україна.
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ. 
НАКАЗ №777 від 11 липня 2011 року.
5 грудня 2017 року в школі№5 відбувся Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Гринвіч". Прийняли участь в конкурсі більше 120 учнів. Вчителями школи були організовані консультації, навчання та виконання тестових завдань в Інтернеті за минулі роки на сторінках організаційного комітету. Долучилися до конкурсу і батьки, які допомогали своїм дітям виконувати завдання минулих років.Організація конкурсу у школі пройшла на високому рівні. Тепер очікуємо результатів змагання.
Конкурс було започатковано в 2011році, відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18.08.1998 №305, підтримуючи пропозицію Центру творчих ініціатив "Клєвєр" та Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов.  
З метою пошуку та підтримки талановитих школярів, розвитку інтересу до англійської мови та культури англомовних країн, активізації позакласної та позашкільної роботи з англійської мови, надання учням можливості змагатися в масштабі, що виходить за рамки регіону, не виїжджаючи з нього, формування навичок пізнавальної та творчої діяльності учнів.
Цілями та завданнями Конкурсу є:
розвиток інтересу до англійської мови та культури англомовних країн;
підвищення кваліфікації вчителів англійської мови; удосконалення роботи з обдарованою молоддю; активізація позакласної та позашкільної роботи з англійської мови;
надання учням можливості змагатися в масштабі, що виходить за рамки регіону, не виїжджаючи з нього; формування в учнів навичок пізнавальної та творчої діяльності;
допомога учням старших класів в опрацюванні 
методик роботи із тестовими формами контролю.
Учасниками Конкурсу можуть бути усі бажаючи учні 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України усіх форм власності. Конкурс проводиться для всіх бажаючих, без попереднього відбору. Відмова в участі в Конкурсі не допускається. Участь у Конкурсі є добровільною, залучення учнів проти їх бажання забороняється.
Конкурс проходить безпосередньо в навчальних закладах в один і той же день для всіх учасників в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової категорії в межах одного туру як правило, буде проходити у грудні місяці щорічно.
Батьки учасників, уповноважені на те батьківськими зборами або комітетами, мають право контролювати проведення Конкурсу в навчальному закладі на всіх його етапах, включаючи право бути присутніми при відкритті конвертів із завданнями і виконанні завдань учасниками Конкурсу.
Організація. На виконання конкурсних завдань відводиться 1 година (60 хвилин), яка починається з моменту видачі листів із завданнями.Після закінчення часу бланки відповідей необхідно відразу зібрати. Конкурсні завдання залишаються учасникам. Бланки з відповідями учасника здаються відповідальними за проведення Конкурсу в школі і надсилаються регіональним представникам, які після попередньої обробки передають в оргкомітет для перевірки й обробки результатів.
Відзначення учасників Конкурсу здійснюється за рахунок організаційних внесків учасників та залучених спонсорських коштів. Кожен учасник одержує сертифікат учасника, а переможці - дипломи та призи.
Посилання:
Всеукраїнський конкурс з англійської мови«Гринвіч». Завдання, Результати.
http://www.uclever.com/index.php/menugreenwich
Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Гринвіч" Оргмомент.
http://ru.osvita.ua/legislation/Ser_osv/20673/
«Конкурс з англійської мови "Гринвіч"» на Facebook
https://ru-ru.facebook.com/greenwich.konkurs/

1 комментарий:

  1. Чудова можливість позмагатися і оцінити свій рівень англійської мови. Було дуже цікаво приймати участь.

    ОтветитьУдалить