понедельник, 4 января 2016 г.

 Конкурси “My motherland: the place where I live / the place I love the most”

Видавництво MM Publications, з метою підтримки ініціативи Міністерства освіти і науки України«2016 - рік англійської мови», підвищення рівня професійної кваліфікації вчителів та популяризації англійської мови серед учнів оголошує конкурси для учнів і вчителів.
Конкурс для учнів
Завдання конкурсу для учнів полягає в написанні твору на тему “My motherland: the place where I live / the place I love the most”
Конкурс для вчителів
Для участі в конкурсі учасникам необхідно скласти три креативних завдання для проведення лінгвокраїнознавчого заняття з англійської мови за темою “Ukrainian Culture Time”.
Конкурсні роботи необхідно надіслати електронною поштою за адресою: mmpublications@ukr.net
В темі листа необхідно вказати назву конкурсу.
Додаткова інформація – у методиста видавництва MM Publications в Україні – Аліни Кошман (email:mmpublications@ukr.net, тел.067-325-60-81)
MM Publications
Конкурс для учнів
Моя Батьківщина: місце, де я живу/ місце, яке я люблюMy motherland: the place where I live / the place I love the most
Видавництво MM Publications запрошує учнів молодшої, середньої та старшої школи взяти участь в творчому конкурсі з англійської мови.
Завдання конкурсу для учнів полягає в написанні твору на тему My motherland: the place where I live / the place I love the most”
Учасники конкурсу будуть розділені та оцінені за трьома віковими категоріями:
·        Молодша школа (1-ий – 4-ий клас);
·        Середня школа (5-ий – 8-ий клас);
·        Старша школа (9-ий – 11-ий клас).
Конкурс з англійської мови триватиме з 1-ого жовтня 2015-ого року до 1-ого лютого 2016-ого року включно.
Переможці конкурсу отримають в подарунок:
I місце – 3 екшн-камери
II місце – 15 брендованих шкільних рюкзаків
III місце – 100 книг для читання від видавництва MM Publications.

Деталі конкурсу будуть оголошені на веб-сайті офіційного представника видавництва MM Publications - компанії «Лінгвіст» (www.linguist.ua

Загальні вимоги для участі в конкурсі учнів «My motherland: the place where I live/ the place I love the most»
1.      Для участі в конкурсі необхідно написати твір на тему “My motherland: the place where I live/ the place I love the most”.
2.      Конкурсна робота має нижченаведену структуру:
1)      дані учасника конкурсу (ім’я, прізвище, по-батькові, дата народження, місце навчання, контактний номер телефону та електронна пошта), що мають бути зазначені у верхньому рядку документа;
2)      твір на тему “My motherland: the place where I live/ the place I love the most”. Конкурсний твір повинен мати чітку та логічну структуру, а також розкривати відповіді на наступні запитання:
·        Describe the place (Опишіть місце) – обов’язково для учнів молодшої, середньої та старшої шкіл;
·        Explain why this place is important to you (Обґрунтуйте, чому це місце є важливим для вас) – обов’язково для учнів середньої та старшої шкіл;
·        Enumerate the advantages of living in this place (Перерахуйте переваги проживання в цьому місці) – обов’язково для учнів старшої школи.
3.      Вимоги до написання твору
1)      Робота має бути оформлена в електронному форматі Microsoft Word формат сторінок – А-4, шрифт Times New Roman кегль − 14 пт.
2)      Обсяг твору:
1)      Молодша школа (1-ий – 4-ий класи) – не менше 4 речень;
2)      Середня школа (5-ий – 8-ий класи) – не менше 9 речень;
3)      Старша школа (9-ий – 11-ий класи) – не менше 16 речень.
УВАГА!!! КОНКУРСНА РОБОТА МАЄ БУТИ ОФОРМЛЕНА АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ та надіслана на електронну пошту mmpublications@ukr.net з 1-ого жовтня 2015р. до 1-ого лютого 2016 р. У темі листа необхідно вказати My motherland

Загальні вимоги для участі в конкурсі для вчителів «Ukrainian Culture Time»
1.      Для участі в конкурсі необхідно скласти три креативних завдання для проведення лінгвокраїнознавчого заняття з англійської мови “Ukrainian Culture Time”. Тематика завдань має бути пов’язана з українською культурою, географією, літературою або спортом.
2.      Конкурсна робота має нижченаведену структуру:
1)      дані учасника конкурсу (ім’я, прізвище, по-батькові, дата народження, місце роботи, посада, контактний номер телефону та електронна пошта), що мають бути зазначені у верхньому рядку документа;
2)      опис креативних завдань;
3.      Опис завдання повинен надавати наступну інформацію
1) назва завдання;
2) технічні та/або друковані матеріали (бажано використовувати літературу від видавництва MM Publications), необхідні для проведення завдання;
3) мета та тема завдання, а також вікова категорія та рівень учнів, для яких розрахована вправа;
4) цільові лексичні та/або граматичні одиниці, використані в завданні;
5) поетапна детальна схема проведення завдання;
4.      Робота має бути оформлена в електронному форматі Microsoft Word та складати до 3 сторінок формату А-4, шрифт Times New Roman кегль − 14 пт.
УВАГА!!! КОНКУРСНА РОБОТА МАЄ БУТИ ОФОРМЛЕНА АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ та надіслана на електронну пошту mmpublications@ukr.net з 15-ого жовтня 2015р. до 1-ого лютого 2016 р. У темі листа необхідно вказати “Ukrainian Culture Time
Результати Конкурсу 
http://happyschoollife01.blogspot.com/2016/03/my-motherland-place-where-i-live-place.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий