суббота, 25 апреля 2020 г.

 4 клас. Контроль навичок  мовленевої діяльності  з англійської мови. 
Учитель Сизько В.С. ОШ №5. м. Павлоград.
27.04- 08.05. 2020р.
Контрольні роботи з аудіювання, читання та письма потрібно виконати в звичайному шкільному зошиті у лінію, або на окремих листочках, дотримуючись черговості сторінок. Сторінки потрібно пронумерувати. При виконанні робіт потрібно дотримуватися правил каліграфії.
Написати дату виконання роботи.  Вказати яка це робота (аудіювання, читання). одним електронним листом з прикріпленими файлами  на перевірку до 06 Травня. Ті учні, які достроково виконали роботи, можуть направити їх раніше. Зошит (листочки) підклеїти/ прикріпити до друкованого зошита і зберігати для опрацювання після карантину.
Журавльова Даша 4-Б
Логвиненко Олексій 4-А
Переписати завдання до кожного розділу роботи як англійською, так і українською мовою. Виконати самі завдання, дотримуючись їх чіткої нумерації. Залишати рядок- два після виконання завдання. Фотографувати одночасно дві стоінки в розгорнутому вигляді, в альбомному форматі, всі виконані роботи. Фото робіт направити учителю на електронну пошту
Дерюга Руслан 4-В
Подольна Софія 4-А
Аудіювання. 4 клас. 27.04- 01.05 Прослухайте уважно текст. В опису під відео ви можете прочитати текст, скопіювати у WORD- document і виписати нові незнайомі слова та перекласти їх.
My school day
https://www.youtube.com/watch?v=2Ey5jYrwcQs&list=PLZSiI1uKFFgemJawmYvI7xWyKdbkhx19d&index=50
Ястребова Аня 4-А
Шеремет Софія 4-В
I. True or false. Вкажіть чи правдиві, чи ні ці речення. Навпроти кожного речення напишіть true or false.   
Після кожного речення зробіть його переклад.
1. I brush my teeth two times a day.
Белеменко Тая 4-Б
Рагіхманова Софія 4-Б
2. My parents take me to school by bus.
3. I have 8 lessons on my school day.
4.We eat lunch after two lessons.
5. We go home out of school at three thirty.
6. I sometimes walk home with my friends, or I take the bus, or my father drives me home.
7. I have a snack and change my clothes when I get home.
8. If it is raining,  I do my homework.
9. If it is nice outside, I play a computer.
10. I change into my pajamas when I go to bed to sleep.
Костенко Даніл 4-В
II. Напишіть текст про дівчинку  англійською мовою, який ви прослухали і прочитали в третій особі однини. Замініть слово I на she. Зверніть увагу на приклади  вживання Present Simple Tense в підручнику: сторінка 29- таблиця, і вправа 5 стр.29.
Гавриш Роман 4- В
Читання.04.05- 06.05.
 4 клас.
Прочитайте текст.
Joan is 16 years old. She is a pupil. She is a very good pupil at school. She is a pretty girl. She works at the shop. She gets up at 7 o clock. She has breakfast at 8 o’clock and then she goes to school. After school she goes home, but on Tuesday and Thursday she works at the shop. She finishes her work at 8 o’clock. In the evening she does her homework and watches TV. At 10 o’clock she goes to bed.
Шутенко Ілля 4- В
I. True or false. Вкажіть чи правдиві, чи ні ці речення. Навпроти кожного речення напишіть true or false.  Після кожного речення зробіть його переклад.
Скосарева Віка 4- Б
1. Joan is sixteen.
2. She is a very good pupil at school.
3. She doesn’t work.
4.She has breakfast at 10 oclock
5. After school she goes home.
6. On Tuesday and Thursday she doesn’t work.
II. Answer the questions. Дайте повні відповіді на запитання.
Коваль Аріна 4-Б.
Напишіть запитання, а потім відповідь до нього англійською мовою.

Власов Влад 4-А
1. How old is Joan?
2. Does she go to school on Monday?
3. Where does she work?
4. At what time does she finish her work?
5.Why does she work?
6. What does Joan do in the evening?


Кайтанюк Даніл 4-А
Власов Влад 4-А.
III. Continue sentences. Продовжіть речення.
1. She is a very…
2. At 10 o’clock…
3. She has breakfast…
4. In the evening she does…
5. She works…
6. After school she goes home, but on Tuesday and Thursday...
Автор тесту Смолінська Л.М. Допрацьовано Сизько В.С.
Письмо. 4 клас.
Бердник Георгій 5-В
Макаренко Сергій 5-Б
Write a  composition about your working day. Напишіть оповідання про свій робочий день.


Звіт про роботу на карантині.
Шеремет Софія 6 мая 2020 г., 10:08
Дистанційне навчання- це справжній виклик для мене. Спочатку мені було дуже важко розподіляти свій час і самоорганізовуватися. Було незвично і складно вивчати матеріал цілої теми «My City- my Home» самотужки, без вчителя. Завдяки блогу «Проекти досліджень» мені було легше орієнтуватися в матеріалі. Дуже сподобалися ігрові тести. В них просто і змістовно подається інформація для повторення і закріплення вивченого раніше. До того ж це цікаво. Окремо хочу відмітити казки англійською. Зрозумілий і простий текст, приємний та читкий голос диктора. В вивченні англійської, і не тільки на карантині, мені допомагає диск до підручника О. Карпюк. Дуже важливо почути як правильно вимовляти нові слова. І все ж таки хочеться швидше повернутися до школи. Сумую за своїми однокласниками, друзями і вчителями.

1 комментарий:

  1. Дистанційне навчання- це справжній виклик для мене. Спочатку мені було дуже важко розподіляти свій час і самоорганізовуватися. Було незвично і складно вивчати матеріал цілої теми «My City- my Home» самотужки, без вчителя. Завдяки блогу «Проекти досліджень» мені було легше орієнтуватися в матеріалі. Дуже сподобалися ігрові тести. В них просто і змістовно подається інформація для повторення і закріплення вивченого раніше. До того ж це цікаво. Окремо хочу відмітити казки англійською. Зрозумілий і простий текст, приємний та читкий голос диктора. В вивченні англійської, і не тільки на карантині, мені допомагає диск до підручника О. Карпюк. Дуже важливо почути як правильно вимовляти нові слова. І все ж таки хочеться швидше повернутися до школи. Сумую за своїми однокласниками, друзями і вчителями.

    ОтветитьУдалить