понедельник, 16 марта 2020 г.

Англійська мова. Плани самостійної роботи на період карантину.
12.03. - 03.04. 2020.
ОШ №5. м.Павлоград. Україна.
Вчитель Сизько В.С.
Шановні учні, батьки, вашій увазі пропонується організація самостійної роботи з вивчення англійської мови за програмою Міністерства освіти в 4 - 10 класах школи №5 м. Павлограда. 
В даній публікації, на сторінках мого блогу публікуються програми самостійного вивчення навчального матеріалу з англійської мови на період введеного карантину з 12.03 по 03.04. 2020 року. 
Самостійна робота передбачає вивчення граматичного, лексичного матеріалів з Програми навчання, опрацювання граматичних структур, формування та покращення навиків читання, перекладу, написання творчих робіт за темами та за текстами підручників.
Учні мають можливість самостійно працювати над темою, вправами підручників, основною ціллю чого являється недопущення прогалин у навчанні, рівномірне ознайомче навантаження, попередження перевтоми, більш цілісніше та краще засвоєння навчальних матеріалів підручників при ущільненні роботи з вивчення англійської мови після карантину.
Учні повинні розуміти, що карантин є вимушеною перервою у навчанні, яка не повинна вплинути на стан вивчення предмету, та завдяки їх високій свідомості, навчальний матеріал повинен бути вивчений та засвоєний в певній мірі.
Організація самостійної роботи учнів може передбачати:
1.Самостійна робота над вправами підручника 20-30 хвилин  за окремим графіком, з фіксацією виконаної роботи;
2.Виконання письмових вправ в робочому  зошиті з датою їх виконання;
3. Повторення вивченого матеріалу, який я буду вказувати в програмі самостійного опрацювання англійської мови, відповідно до класу навчання;
4. По закінченню карантину учні можуть надати всі матеріали самостійної роботи над вивченням навчального матеріалу для аргументованого його оцінювання учителем;
5.Учні можуть та отримають позитивні оцінки з самостійної роботи, які можуть бути зараховані та вплинути на тематичне оцінювання після карантину при прискореному вивченню та ущільненні матеріалів пропущених тем підручника.
На цій сторінці будуть розміщені окремі інтернетадреси мого блогу з конкратними завданнями для кожного класу, в яких я викладаю англійську мову.
Бажаю всім дотримуватися санітарних норм заходів попередження захворювань та успіхів в самостійному освоєнні навчального матеріалу.
АУДІОДОДАТКИ ДЛЯ ВІЛЬНОГО ЗАВАНТАЖЕННЯ
https://www.libra-terra.com.ua/na-dopomohu-vchyteliu/audiododatky/
Англійська мова. 4 Клас. План самостійної роботи на період карантину.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2020/03/blog-post_16.html
Англійська мова. 5 Клас. План самостійної роботи на період карантину.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2020/03/blog-post_13.html
Англійська мова. 7 Клас. План самостійної роботи на період карантину.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2020/03/7-2015.html
Англійська мова. 8 Клас. План самостійної роботи на період карантину.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2020/03/8.html
Англійська мова.10 Клас. План самостійної роботи на період карантину.
https://happyschoollife01.blogspot.com/2020/03/blog-post_18.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий